Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten

€ 139.00 x 6 maanden
Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten
Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten
€ 139.00 x 6 maanden

Met de cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren - honden en katten haal je een wettelijk verplichte diploma, waarmee je aantoont alles te weten over o.a. het verzorgen en begeleiden van honden en katten.

Met de cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren – honden en katten haal je een wettelijk verplichte diploma, waarmee je aantoont alles te weten over o.a. het verzorgen en begeleiden van honden en katten.

Over de opleiding Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – Honden en katten

De cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren – honden en katten leidt op voor het Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Dieren – honden en katten. Dit is een wettelijk verplicht bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig (of in bewaring) honden en/of katten houdt. Deze cursus belicht alle kanten van het houden van honden en katten. Wanneer is een dier gezond? Welke maatregelen moeten er genomen worden als een dier ziek wordt? Ook de huisvesting van dieren komt aan bod. De cursus bespreekt de verschillende mogelijkheden (bijvoorbeeld volières, kennels en aquaria) en de speciale apparatuur en middelen die gebruikt kunnen worden bij het reinigen van hokken en kooien. Na afloop kun je met het Bewijs van Vakbekwaamheid aantonen dat je alles weet over het verzorgen en begeleiden van honden en/of katten.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply