Strategie en Business Innovatie

€ 2350.00
Strategie en Business Innovatie
Strategie en Business Innovatie
€ 2350.00

Strategie en business innovatie: Een strategische keuze

Het succes van uw organisatie wordt bepaald door haar vermogen om in te spelen op veranderingen. Wat is de invloed van interne en externe veranderingen op de strategie van uw organisatie? Hoe vertaalt u de strategie van uw bedrijf nog efficiënter door naar uw afdeling? Wat is de toegevoegde waarde van uw bedrijf en hoe kunt u dat communiceren?

Slim inspelen op ontwikkelingen

In de opleiding Strategie en business innovatie leert u via meerdere modellen naar uw organisatie te kijken. U ontdekt hoe u relevante trends en ontwikkelingen signaleert en analyseert. Op basis van de theorie vertaalt u deze naar uw eigen organisatie en afdeling. Is het tijd om de strategie van uw afdeling aan te scherpen? U leert hierin keuzes te maken en onderbouwt deze vanuit de theorie. U leert de juiste vragen te stellen en neemt anderen op een effectieve manier mee in uw ideeën.

Doelgroep

U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste drie jaar relevante werkervaring. U heeft behoefte aan meer actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van strategie en innovatie. In uw rol als manager of adviseur wilt u bijdragen aan duurzame innovatie en het vernieuwen van klantwaarden.

Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent.

Werkvorm

Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden u bij het bereiken van uw eigen doelen. U gebruikt de theorie als basis voor uw eigen ontwikkelingsvraagstuk. U leert het beste uit uzelf te halen en neemt wat u leert meteen mee naar uw eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met uw mede-deelnemers, komt u tot verfrissende en waardevolle inzichten. Zo levert uw opleiding direct resultaat op!

Resultaat

Na de opleiding Strategie en business innovatie bent u beter in staat om het strategisch beleid van uw organisatie door te vertalen naar uw afdeling. U kunt uw keuzes goed onderbouwen, wat uw positie versterkt. U doorziet de wisselwerking tussen strategie en uitvoering. U komt steeds vaker met tactische inzichten die de organisatie verder helpen en een antwoord bieden op actuele vraagstukken.

Strategie en Business Innovatie

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply