Notuleren

€ 82.00 x 3 maanden
Notuleren
Notuleren
€ 82.00 x 3 maanden

Met de cursus Notuleren leer je tijdens een vergadering hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, tegelijkertijd luisteren en aantekeningen maken en deze verwerken tot een verslag dat aan alle eisen voldoet. Haal een officieel Associatie-diploma.

Met de cursus Notuleren leer je tijdens een vergadering hoofdzaken van bijzaken
onderscheiden, tegelijkertijd luisteren en aantekeningen maken en deze verwerken tot een verslag dat aan alle eisen voldoet. Haal een officieel Associatie-diploma.

Over de opleiding Notuleren

Waar vergaderd wordt, worden meestal ook notulen gemaakt. Of dit op het werk is of bijvoorbeeld voor een vereniging. Wil je leren om goede notulen te maken bij vergaderingen? Dan is de cursus Notuleren een aanrader. Met de theorie uit het lesmateriaal en veel praktische oefeningen heb je het notuleren snel onder de knie. Er wordt aandacht besteed aan diverse soorten vergaderingen, besluitvorming, het opstellen van actiepunten en de combinatie van luisteren en aantekeningen maken. Met deze cursus behaal je een officieel Associatie-diploma en kun je moeiteloos een vergadering voorbereiden en notuleren.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply