Masterclass III Performance management and value creation

€ 6360.00
Masterclass III Performance management and value creation
Masterclass III Performance management and value creation
€ 6360.00

Masterclass Performance and value creation

Iets voor u?

  • U heeft de ambitie om de rol van controller op- of uit te bouwen en partner in business te worden.
  • U heeft tenminste 3 relevante werkervaring in de richting van planning en control.
  • U heeft een bedrijfseconomische bacheloropleiding afgerond.

Doelgroep

U bent (business) controller en heeft de ambitie om te gaan acteren op strategisch niveau. U wilt uw invloed en impact vergroten. U heeft reeds een afgeronde bachelor opleiding in bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting en minimaal 3 jaar relevante ervaring als controller of in een vergelijkbare functie.

Indien u niet aan de opleidingseis voldoet, kunt u onder voorwaarden na afronding van de opleiding Assistent controller ook aan deze opleiding deelnemen.

Werkvorm

De Master in Controlling biedt u in 4 masterclasses een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. U volgt iedere 2 weken bijeenkomsten die verzorgd worden door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als financieel manager of adviseur in de praktijk.
 

Resultaat

U bent volwaardig sparringpartner voor het management van uw organisatie en brengt uw adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als business controller levert u een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van uw organisatie. U mag de erkende titel Master of Science in Controlling voeren, wat uw carrièrekansen aanzienlijk vergroot.

Masterclass III Performance management and value creation

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply