Masterclass HR transformatiemanagement

€ 6575.00
Masterclass HR transformatiemanagement
Masterclass HR transformatiemanagement
€ 6575.00

Doelgroep

U hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. Daarnaast beschikt u over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. U bent minimaal op tactisch niveau binnen uw organisatie werkzaam en wordt door uw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Uw functie is bijvoorbeeld HR manager, senior HR adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant en werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling en organisatieverandering.

Een persoonlijk intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure.

Werkvorm

U doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die u als ondernemende HR professional versterken. U bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit u af met een individuele opdracht, gericht op uw eigen werkomgeving.

Daarnaast zetten wij u tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. U gaat in groepsverband een HR probleem aanpakken bij een, voor u onbekende, organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van uw mededeelnemers werkzaam is. U neemt een kijkje in de keuken van uw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk levert u naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet u tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. U kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt. Het resultaat van het project wordt daadwerkelijk effectief geïmplementeerd.

Resultaat

U kunt met behulp van rendementsberekeningen de toegevoegde waarde van HR zichtbaar maken. Daarnaast kunt u bij interventies sturen op stuurgetallen die bijdragen aan een succesvolle en efficiënte implementatie. U heeft inzicht gekregen in de psychologische aspecten die van invloed zijn op de kans het slagen bij verandertrajecten en verandermanagement. Op persoonlijk vlak bent u nog beter in staat om uw coachingsvaardigheden in te zetten en zijn uw beïnvloedingsvaardigheden vergroot.

Masterclass HR transformatiemanagement

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply