Masterclass Bedrijfskundig HRM

€ 6575.00
Masterclass Bedrijfskundig HRM
Masterclass Bedrijfskundig HRM
€ 6575.00

Doelgroep

U heeft minimaal een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM of vergelijkbaar. U beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. U bent minimaal op tactisch niveau werkzaam binnen uw organisatie en u wordt door uw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. U bent bijvoorbeeld HR manager, senior HR adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant.

Werkvorm

U doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die u als ondernemende HR professional versterken. U bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit u af met een individuele opdracht, gericht op uw eigen werkomgeving.

Daarnaast zetten wij u tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. U gaat in groepsverband een HR probleem aanpakken bij een voor u onbekende organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van uw mededeelnemers werkzaam is. U neemt een kijkje in de keuken van uw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk levert u naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet u tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. U kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt en het resultaat van het project daadwerkelijk effectief wordt geïmplementeerd.

Resultaat

U kunt de HR processen optimaal op elkaar afstemmen zodat deze effectief en efficiënt bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Dit niet alleen voor de korte termijn, maar juist ook voor middellange en lange termijn. Uw inzicht in uw persoonlijke kracht of leiderschap is vergroot. Dit zorgt ervoor dat u uw team beter aanstuurt en dat u beter in staat bent het team optimaal samen te laten werken met het management. Kortom effectief en efficiënt HRM beleid.

Masterclass Bedrijfskundig HRM

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply