Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) Jaar 1

€ 6300.00
Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) Jaar 1
Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) Jaar 1
€ 6300.00

Doelgroep

  • Je wilt alleen het eerste jaar van de master kinderfysiotherapie volgen.
  • Je wilt jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.
  • Je wilt écht beter worden in jouw dagelijkse werk als kinderfysiotherapeut.

Je bent hbo fysiotherapeut en wil uzelf graag specialiseren in de richting van kinderfysiotherapie. Bent je al master of heb je relevante werkervaring? Neem dan contact op zodat we kunnen bekijken of je recht hebt op eventuele vrijstellingen.

Werkvorm

We bieden deze master aan in een nieuwe vorm. Dit betekent minder klassikale bijeenkomsten en dus minder reistijd en reiskosten.
We maken in deze master gebruik van meerdere onderwijsvormen. Denk aan werkplekleren, intervisie, supervisie, online learning, coaching etc.
Dit eerste jaar bestaat uit de modules:

  •     Persoonlijk leiderschap
  •     Evidence based practice
  •     Pediatric physical therapy 1
  •     Pediatric physical therapy 2

Resultaat

Indien je na een jaar stopt met de opleiding en niet verder wilt, ontvang je certificaten van afgeronde modules. Met dit diploma kan je je melden bij het KNGF of het Keurmerk. Je krijgt dan vrijstelling voor het behalen van punten voor het CKR voor 1 jaar.
Indien je de opleiding wilt vervolgen (direct of na een pauze) blijf je voor het KNGF gewoon ingeschreven en geldt de volgende regel:

Een masteropleiding die leidt tot registratie in een specialistenregister, waarbij de fysiotherapeut nu alleen nog in het register algemeen fysiotherapeut staat, geeft vrijstelling voor het behalen van registratiepunten in de registratieperiode waarin de opleiding wordt gevolgd, met een maximum van twee registratieperiodes voor het register Algemeen Fysiotherapeut.
Let wel op de maximale doorlooptijd van 5 jaar.

Na jaar 1 van de masteropleiding oncologie fysiotherapie heb je een start gemaakt met het klinisch redeneerproces voor jouw patiënt met meer eenduidige problematiek. In jaar 2 neemt de complexiteit van de problematiek van de patiënt steeds meer toe en leer je hoe je die kunt masteren.

Master Pediatric Physical Therapy (MPPT) Jaar 1

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply