Master of HRM

€ 19950.00
Master of HRM
Master of HRM
€ 19950.00

MASTER OF HRM

Met de juiste mensen op de juiste plek wint een moderne organisatie in onze Nederlandse kennis- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet alleen de producten en diensten tellen, maar vooral het menselijk kapitaal is belangrijk. Dit betekent dat er een grote, strategische rol voor HR is weggelegd.

DOELGROEP

U heeft een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM of in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Binnen uw organisatie werkt u op tactisch niveau en uw werkgever stelt u in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. De Master HRM is zeker interessant als u HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker bent. Ook als u werkt als (zelfstandig) consultant is deze HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR

Heeft u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Dan doet u een toelatingsassessment. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

WERKVORM

Tijdens de Master HRM doet u kennis op, krijgt u inzicht en ontwikkelt u vaardigheden die u als strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u af met een individuele opdracht, gericht op uw eigen organisatie.

BUSINESS PROJECT HR MASTER

De integrale toets bij iedere masterclass van deze HR master is het oplossen van een bestaand vraagstuk. U gaat in groepsverband een HRM-probleem aanpakken bij de organisatie van een van uw mededeelnemers. Uiteindelijk levert u een toepasbaar plan op, dus de organisatie heeft hier direct voordeel van. In de thesisfase van de Master HRM gaat u zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt de inhoud van de hele master aan bod en het uitgewerkte plan wordt daadwerkelijk geïmplementeerd in de organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD

Ervaren docenten uit de praktijk en professoren met een bewezen staat van dienst begeleiden u tijdens de master human resources. Zij realiseren de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden en effectief gedrag. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig, maar ook gedeeltelijk Engelstalig.

RESULTAAT

Na het afronden van de Master HRM beschikt u over relevante kennis en vaardigheden. U heeft een beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol functioneert. U weet uw toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u succesvol implementeren. Uw HR-expertise wordt efficiënt ingezet om te komen tot de beste performance van uw medewerkers. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid optimaal bij aan de organisatiedoelstellingen. 

Master of HRM

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply