Kort MBO Zorg aan moeder en kind

€ 119.00 x 3 maanden
Kort MBO Zorg aan moeder en kind
Kort MBO Zorg aan moeder en kind
€ 119.00 x 3 maanden

Het korte MBO-programma Zorg aan moeder en kind is onderdeel van de volledige en erkende MBO-opleiding Verzorgende IG - Kraamzorg. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding.

Het korte MBO-programma Zorg aan moeder en kind is onderdeel van de volledige en erkende MBO-opleiding Verzorgende IG – Kraamzorg. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding.

Over de opleiding Kort MBO Zorg aan moeder en kind

De opleiding Kort MBO Zorg aan moeder en kind brengt je in korte tijd de kennis en vaardigheden bij die je nodig hebt om op verantwoorde wijze zorg te verlenen aan kraamvrouwen en pasgeborenen. Je leert o.a. hoe je assistentie kunt verlenen bij een bevalling, hoe je moeder en kind in de kraamweek verzorgt en hoe je voorlichting geeft over zaken als borstvoeding en zorg voor de baby. 
Dit korte MBO-programma is onderdeel van de volledige MBO-opleiding Verzorgende IG – Kraamzorg. Het diploma kan worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen bij doorstroom naar de volledige MBO-opleiding.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply