Inkoper

€ 199.00 € 199.00

Elke organisatie streeft naar succes

Elke organisatie streeft naar succes

Over de opleiding Inkoper

Elke organisatie streeft naar succes. Als inkoper ben jij in staat aan dat succes bij te dragen. Dat doe je door een strategie op te stellen aan de hand van een inkoopplan en realistisch doel. Hiervoor heb je inzicht in het inkoopmanagement van een organisatie, evenals de kostprijs en opbrengst. Na deze cursus ben je in staat de externe omgeving te analyseren en zo veranderingen en eventuele bedreigingen op te sporen en erop in te spelen.

Als bedrijfsinkoper heb je één van de belangrijkste functies in een organisatie. Je reguleert namelijk de instroom, cruciaal voor succes. Daarnaast ben je ook in staat strategisch te onderhandelen en boeiend te presenteren. Met dit veelzijdige diploma op zak kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket en een heleboel carrièrekansen met gegarandeerde doorgroeimogelijkheden.

Droom jij ook van een succesvolle carrière als inkoper? Volg dan nu de professionele opleiding inkoper van NHBO Thuisstudie. Tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle inkoper met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en/of zelfstandig ondernemer.

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply