HBO Zakelijk Duits niveau B1 en B2

€ 279.00 x 3 maanden
HBO Zakelijk Duits niveau B1 en B2
HBO Zakelijk Duits niveau B1 en B2
€ 279.00 x 3 maanden

Het korte HBO-programma Zakelijk Duits - niveau B1 en B2 start bij de basis en leert je Duits voor in het bedrijfsleven. Met deze opleiding wordt het internationaal erkende B2-niveau behaald.

Het korte HBO-programma Zakelijk Duits – niveau B1 en B2 start bij de basis en leert je Duits voor in het bedrijfsleven. Met deze opleiding wordt het internationaal erkende B2-niveau behaald.

Over de opleiding HBO Zakelijk Duits niveau B1 en B2

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van Nederland. Steeds meer bedrijven en organisaties hebben Duitse klanten, relaties of leveranciers. Wie de Duitse taal goed beheerst, zeker voor gebruik in het bedrijfsleven, vergroot zijn carrièrekansen dan ook aanzienlijk. Het korte HBO-programma Zakelijk Duits wordt afgerond met een examen op CEF-niveau B2. Een waardevolle aanvulling op je cv!
Je doet een uitgebreide woordenschat op, leert veelgebruikte zakelijke uitdrukkingen en oefent actief in spreekvaardigheid. Na deze opleiding kun je moeiteloos professionele (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke teksten schrijven, onderhandelen en ideeën presenteren.
Het korte HBO-programma Zakelijk Duits is onderdeel van de NVAO-geaccrediteeerde bacheloropleiding HBO Vertaler Duits. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bachelor.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply