HBO Vreemdelingenrecht (klassikaal)

€ 389.00 x 2 maanden
HBO Vreemdelingenrecht (klassikaal)
HBO Vreemdelingenrecht (klassikaal)
€ 389.00 x 2 maanden

Het korte HBO-programma Vreemdelingenrecht behandelt de hoofdlijnen van de vreemdelingenwet en is onderdeel van de bachelor HBO Rechten - specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening.

Het korte HBO-programma Vreemdelingenrecht behandelt de hoofdlijnen van de vreemdelingenwet en is onderdeel van de bachelor HBO Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening.

Over de opleiding HBO Vreemdelingenrecht (klassikaal)

Het korte HBO-programma Vreemdelingenrecht behandelt de hoofdlijnen van de Vreemdelingenwet, de toepassing van deze wet en de daarbij behorende besluiten. Hoe zitten procedures in elkaar? Welke rol speelt het Europees recht? En hoe zit het met de verschillende verblijfstitels? Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de multiculturele samenleving. Voor het HBO-programma Vreemdelingenrecht is geen vooropleiding vereist.
Het korte HBO-programma Vreemdelingenrecht is onderdeel van de bachelor HBO Rechten – specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bachelor.

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply