HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Nederlands (klassikaal)

€ 299.00 x 48 maanden
HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Nederlands (klassikaal)
HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Nederlands (klassikaal)
€ 299.00 x 48 maanden

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen - specialisatie Nederlands is voor iedereen die een carrière als leraar Nederlands ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Education (B Ed) op zak.

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Nederlands is voor iedereen die een carrière als leraar Nederlands ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Education (B Ed) op zak.

Over de opleiding HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Nederlands (klassikaal)

De HBO-bachelor Lerarenopleiding Nederlands van LOI Hogeschool leidt je op tot tweedegraads docent. Na afronding van de opleiding ben je bevoegd om les te geven aan het VMBO, de eerste drie klassen van de HAVO en het VWO en het BVE-veld (beroeps- en volwasseneneducatie). Het onderwijs zal je met open armen ontvangen!
In de bachelor Lerarenopleiding Nederlands leer je niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk te communiceren, je leert ook hoe je leerlingen in hun taalontwikkeling kunt begeleiden en plezier kunt laten beleven met taal. Vergeet even de onderwijzer van vroeger, anno nu ben je als docent veel meer een coach die leerlingen motiveert en enthousiast maakt voor het vak. Je bent net zo goed een mentor, iemand bij wie ze kunnen aankloppen als ze een probleem hebben.
Het werkveld staat o.a. door de vergrijzing te springen om praktijkgerichte docenten die inhoudelijk onderwijs aanbieden dat leerlingen aanspreekt.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply