HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels (klassikaal)

€ 299.00 x 48 maanden
HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels (klassikaal)
HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels (klassikaal)
€ 299.00 x 48 maanden

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen - specialisatie Engels is voor iedereen die een carrière als leraar Engels ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Education (B Ed) op zak.

De NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels is voor iedereen die een carrière als leraar Engels ambieert. Na afloop heb je de officiële titel Bachelor of Education (B Ed) op zak.

Over de opleiding HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen – specialisatie Engels (klassikaal)

De HBO-bachelor Lerarenopleiding Engels van LOI Hogeschool leidt je op tot tweedegraads docent. Na afronding van de opleiding ben je bevoegd om les te geven aan het VMBO, de eerste drie klassen van de HAVO en het VWO en het BVE-veld (beroeps- en volwasseneneducatie).In bacheloropleiding Lerarenopleiding Engels leer je niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk in het Engels te communiceren, je leert ook hoe je leerlingen in hun taalontwikkeling kunt begeleiden en plezier kunt laten beleven met de Engelse taal. Vergeet even de onderwijzer van vroeger, anno nu ben je als docent veel meer een coach die leerlingen motiveert en enthousiast maakt voor het vak. Het werkveld staat o.a. door de vergrijzing te springen om praktijkgerichte docenten die inhoudelijk onderwijs aanbieden dat leerlingen aanspreekt. Dus de carrièreperspectieven zijn goed!

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply