HBO Adobe expert

€ 279.00 x 3 maanden
HBO Adobe expert
HBO Adobe expert
€ 279.00 x 3 maanden

Het korte HBO-programma Adobe Expert is onderdeel van de bachelor CMD en gaat in op de verschillende mogelijkheden die de programma's Photoshop, Illustrator en InDesign bieden. Studeer thuis of klassikaal, altijd met persoonlijke begeleiding.

Het korte HBO-programma Adobe Expert is onderdeel van de bachelor CMD en gaat in op de verschillende mogelijkheden die de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign bieden. Studeer thuis of klassikaal, altijd met persoonlijke begeleiding.

Over de opleiding HBO Adobe expert

Kennis van Adobe is een vereiste binnen de grafische sector. Tijdens de opleiding HBO Adobe Expert leer jij alle ins en outs kennen over de drie meest gebruikte programma’s: Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. Na het afronden van dit korte HBO-programma ben je een Adobe professional en kun je een mediaproduct van begin tot eind vormgeven, beelden retoucheren en infographics ontwerpen. Ook is het verschil tussen deze drie programma’s duidelijk en weet je dus precies voor welk doeleinde je welk programma kunt gebruiken. Kennis over deze programma’s is zeker een pluspunt voor jouw cv.

Met het diploma van het korte HBO-programma Adobe Expert toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding CMD vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply