Eigen Catering Starten

€ 399.00 € 399.00

Een diploma Eigen Catering Starten halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Een diploma Eigen Catering Starten halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Over de opleiding Eigen Catering Starten

Een diploma Eigen Catering Starten halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer. Wij bieden jou de theorie en 1 jaar online begeleiding van een docent die zelf het beroep beoefent waar je voor leert. De rest doe je zelf. Nog geen praktijkervaring? Ook die geef je zelf vorm, bijvoorbeeld door stage te lopen of door te oefenen bij iemand die je kent. Het examen op locatie plan je in op een werkdag die jou het beste uitkomt. Wel zo flexibel dus!
Een vooropleiding is niet nodig. Omdat we bij de basis beginnen, is deze thuisstudie voor iedereen toegankelijk. Je leert alles wat je moet weten om aan de slag te gaan in het beroep van jouw keuze. Bij een succesvolle afronding sturen we jouw beroepsdiploma naar je toe.
Wat leer je tijdens deze opleiding?
Wil jij als zelfstandige beginnen in de horeca? Start dan als professioneel Cateraar. Je komt alles te weten over de wereld van de catering, bedrijfsplannen, marktonderzoek, het commercieel plan, een financieel plan, het vinden van investeerders, en krijgt handige tools aangereikt. Word zelfstandige en maak mensen iedere dag blij met hartige lekkernijen! Schrijf je nu in!
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
Inleiding tot catering
Het begin
Inleiding tot het bedrijfsplan
Het marktonderzoek
Het commercieel plan
Het financieel plan
Een investeerder zoeken
Handige tools
Skills
Na deze thuisstudie bezit jij over de volgende competenties:
Een bedrijfsplan kunnen maken en marktonderzoek doen
Een commercieel en financieel plan maken
Precies weten wat er allemaal komt kijken bij een catering beginnen
Carrière
Breid je loopbaan uit, of sla juist een hele andere richting in. Ons diploma biedt jou bijvoorbeeld de volgende kansen:
Je eigen cateringbedrijf beginnen
Werken als cateraar
Werken in de horeca

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply