Digitale fotografie

€ 31.20 x 8 maanden
Digitale fotografie
Digitale fotografie
€ 31.20 x 8 maanden

De cursus Digitale fotografie is ideaal voor iedereen die de mogelijkheden van zijn of haar digitale spiegelreflexcamera wil leren kennen. Na afloop maak je betere foto's en ben je voorbereid op een professionele carrière als fotograaf.

De cursus Digitale fotografie is ideaal voor iedereen die de mogelijkheden van zijn of haar digitale spiegelreflexcamera wil leren kennen. Na afloop maak je betere foto’s en ben je voorbereid op een professionele carrière als fotograaf.

Over de opleiding Digitale fotografie

Fotografeer je graag en wil je nog betere en mooiere foto’s leren maken? Of heb je een spiegelreflexcamera aangeschaft voor meer mogelijkheden? Dan is de cursus Digitale fotografie de perfecte keuze! Alle aspecten van digitaal fotograferen worden onder de loep genomen. De technische en creatieve mogelijkheden van je digitale spiegelreflexcamera komen aan bod, maar je leert ook over compositie, belichting, lenzen en scherpte. Daarnaast leer je hoe je fotobestanden het beste op kunt slaan, welke accessoires er zijn en hoe je je foto’s kunt nabewerken.
Na afloop van de cursus Digitale fotografie ben je een betere fotograaf en heb je de basis gelegd voor een eventuele carrière als professioneel fotograaf. Ook als je dit niet ambieert, maar je hebt in je werk wel te maken met fotografie, dan is deze cursus een slimme zet. Je kunt bijvoorbeeld zelf de fotografie van het personeelsblad verzorgen of als opdrachtgever beter meepraten over fotografie.

GRATIS PROEFLES? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply