Basiscursus installatietechniek

€ 2795.00
Basiscursus installatietechniek
Basiscursus installatietechniek
€ 2795.00

Basiscursus installatietechniek

Bent u (sinds kort) werkzaam in de bouwsector of installatiesector? Een snelle introductie in de wereld van de gebouwinstallaties is dan zeker belangrijk. Denk alleen al aan de verschillende duurzaamheidsaspecten die een steeds grotere rol binnen gebouwgebonden installaties spelen. Met deze cursus installatietechniek verdiept u uw kennis en inzicht in de werking van verschillende soorten installaties. Ook het onderwerp duurzaamheid (people, planet, profit) krijgt veel aandacht in onze installatietechniek cursus.

Doelgroep

Deze cursus installatietechniek is bijzonder geschikt voor u als u werkt bij een installatiebedrijf of installatietechnisch adviesbureau als tekenaar, werkvoorbereider of calculator. Ook als u technisch commercieel medewerker bent bij een installatietechnische groothandel is de cursus interessant. Vooral als u net bent gestart en nog weinig ervaring heeft op het gebied van gebouwinstallaties vormt de basiscursus installatietechniek zeker een toegevoegde waarde.

Gesprekspartner installatietechniek

Als u een bouwkundige achtergrond heeft en werkt bij een architect, bouwbedrijf, woningbouwcorporatie, bouw- en woningtoezicht, vastgoedbeheerder, vastgoedmakelaar of een overheidsinstantie voert u waarschijnlijk regelmatig gesprekken over installatietechniek. Tijdens deze installatietechniek cursus leert u voldoende over installatietechniek om een goede gesprekspartner te kunnen zijn van een installateur of installatieadviseur.

Werkvorm

Tijdens interactieve bijeenkomsten behandelen specialisten van Avans+ verschillende thema’s binnen de installatietechniek. Voorafgaand aan iedere bijeenkomst werkt u een voorbereidingsopdracht uit. Naast deze voorbereidingsopdrachten werkt u gedurende deze cursus installatie techniek aan een integraal (groeps)project. Ook worden excursies georganiseerd om inzicht te krijgen in de werking en toepassing van verschillende installaties.

Resultaat

Na afronding van de cursus installatietechniek heeft u zichtbaar meer inzicht in de opbouw en werking van gebouwinstallaties en de voorschriften die daarop van toepassing zijn. Ook bent u op de hoogte van de vaktechnische terminologie in de installatiesector, zodat u een uitstekende gesprekspartner bent voor collega’s en klanten.

Basiscursus installatietechniek

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply