Basiscursus Assetmanagement

€ 2075.00
Basiscursus Assetmanagement
Basiscursus Assetmanagement
€ 2075.00

Basiscursus Assetmanagement

Organisaties staan voor een nieuwe uitdaging. Met een minimaal risico realiseren wat technisch noodzakelijk en financieel haalbaar is, met als doel optimaal presteren. Tijdens deze asset management cursus maakt u kennis met de belangrijkste begrippen binnen assetmanagement. Aan de hand van de richtlijn ISO55000/PAS55 behandelen we de cyclus Plan-Do-Check-Act cyclus van assetmanagement. Zo geeft onze cursus asset management u een goed beeld van assetmanagement in de praktijk.

Doelgroep

Uw werkzaamheden richten zich op het beheer en onderhoud van fysieke objecten. Wellicht heeft uw organisatie plannen voor de invoering van assetmanagement? In elk geval heeft u vragen over wat assetmanagement inhoudt en wat het voor u kan betekenen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast wilt u voldoende weten van assetmanagement om een gesprekspartner te zijn voor uw manager, collega’s, klanten en andere belanghebbenden in uw werkomgeving. Onze cursus asset management geeft u een uitgebreide introductie in assetmanagement.

Werkvorm

Tijdens deze asset management cursus behandelen vakdocenten van Avans+ op interactieve wijze verschillende thema’s binnen dit vakgebied. Gedurende de bijeenkomsten krijgt u gerelateerde opdrachten die u projecteert op uw eigen organisatie en presenteert aan de groep. Ook voert u in groepsverband korte praktijkopdrachten uit en speelt u een realistische assetmanagement Game.

Resultaat

Na actieve deelname aan de cursus assetmanagement heeft u een algemeen overzicht van wat assetmanagement inhoudt. De essentie van de ISO55000/PAS55-systematiek, de rollen en het proces zijn duidelijk. Daarnaast kunt u de levenscyclus voor een ‘object’ of ‘traject’ schetsen en kunt u goed uit de voeten met begrippen als ‘cost effectiveness’ en ‘Total Costs of Ownership’. De samenhang tussen de begrippen risicobenadering en risicomanagement is bekend en u kunt een eenvoudige risicomatrix zelf samenstellen.

Basiscursus Assetmanagement

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply