Anatomie (Basis)

€ 209.00 € 209.00

Een diploma Anatomie (Basis) halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Een diploma Anatomie (Basis) halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Over de opleiding Anatomie (Basis)

Een diploma Anatomie (Basis) halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer. Wij bieden jou de theorie en 1 jaar online begeleiding van een docent die zelf het beroep beoefent waar je voor leert. De rest doe je zelf. Nog geen praktijkervaring? Ook die geef je zelf vorm, bijvoorbeeld door stage te lopen of door te oefenen bij iemand die je kent. Het examen op locatie plan je in op een werkdag die jou het beste uitkomt. Wel zo flexibel dus!
Een vooropleiding is niet nodig. Omdat we bij de basis beginnen, is deze thuisstudie voor iedereen toegankelijk. Je leert alles wat je moet weten om aan de slag te gaan in het beroep van jouw keuze. Bij een succesvolle afronding sturen we jouw beroepsdiploma naar je toe.
Wat leer je tijdens deze opleiding?
Ons menselijk lichaam is één van de meest fascinerende machines ooit. Wil jij weten hoe de anatomie van de mens in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor de opleiding Anatomie & Fysiologie! Je leert onder andere over de werking van het hart, hoe het bloed door je lichaam stroomt, het grootste orgaan van ons lichaam, anatomie van het zenuwstelsel en de basis van fysiologie. Je studeert op je eigen tempo en wordt begeleid door een ervaren specialist in anatomie. Overtuigd? Schijf je in!
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
Anatomische terminologie
Algemene morfologie
Speciële morfologie
Anatomie van het zenuwstelsel
Anatomie van de longen
Anatomie van hart en bloedvaten
Anatomie van de spijsvertering
Anatomie van de nieren
Anatomie van de zintuigen
Basis fysiologie
Fysiologie van de orgaanstelsels
Skills
Na deze thuisstudie bezit jij over de volgende competenties:
Anatomie 
Morfologie
Fysiologie
Carrière
Breid je loopbaan uit, of sla juist een hele andere richting in. Ons diploma biedt jou bijvoorbeeld de volgende kansen:
Kennis uitbreiden voor je baan in de (gezondheids)zorg
Kennis uitbreiden als therapeut
Kennis uitbreiden als (sport)masseur

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply