Alternatieve Dierenverzorging

€ 269.00 € 269.00

Een diploma Alternatieve Dierenverzorging halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Een diploma Alternatieve Dierenverzorging halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer

Over de opleiding Alternatieve Dierenverzorging

Een diploma Alternatieve Dierenverzorging halen op je eigen tempo? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij zelf hoe snel je studeert, waar en wanneer. Wij bieden jou de theorie en 1 jaar online begeleiding van een docent die zelf het beroep beoefent waar je voor leert. De rest doe je zelf. Nog geen praktijkervaring? Ook die geef je zelf vorm, bijvoorbeeld door stage te lopen of door te oefenen bij iemand die je kent. Het examen op locatie plan je in op een werkdag die jou het beste uitkomt. Wel zo flexibel dus!
Een vooropleiding is niet nodig. Omdat we bij de basis beginnen, is deze thuisstudie voor iedereen toegankelijk. Je leert alles wat je moet weten om aan de slag te gaan in het beroep van jouw keuze. Bij een succesvolle afronding sturen we jouw beroepsdiploma naar je toe.
Wat leer je tijdens deze opleiding?
Ben jij dol op dieren en zou je de hele dag met ze willen werken? Dan is onze opleiding Alternatieve dierenzorg dé opleiding voor jou! Leer in je eigen tempo en word begeleid door een professionele docent met jarenlange ervaring. Als je klaar bent weet je alles over de positieve kracht van alternatieve therapie, de genezer in elk levend wezen, de verschillende therapieën, bioresonantie, alle behandeling van A-Z, en het starten als zelfstandig Alternatief therapeut voor dieren.
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
De positieve kracht van alternatieve therapie
De genezer in elk levend wezen
Verschillende therapieën
Bioresonantie
De behandeling van A-Z
Starten als zelfstandig Alternatief therapeut voor dieren
Skills
Na deze thuisstudie bezit jij over de volgende competenties:
Verschillende therapieën toepassen
De behandeling kennen van A tot Z
Carrière
Breid je loopbaan uit, of sla juist een hele andere richting in. Ons diploma biedt jou bijvoorbeeld de volgende kansen:
Starten als zelfstandig dierentherapeut
Aan de slag als dierenverzorger
Werken als coach voor alternatieve dierenverzorging

MEER INFO? KLIK HIER!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply